hima verbouw & renovatie

gallery/logo jpg klein

Parallelweg 36a     7822 GM Emmen    Tel : 0591 - 21 21 40    info@himaverbouw.nl

Hima verbouw & renovatie komt

altijd vrijblijvend bij u langs om

de situatie ter plekke op te nemen

en uw wensen door te nemen.

 

Schroom niet en bel voor een afspraak.

Niet voor iedereen is het verschil tussen verbouwen en renovatie even duidelijk.

 

Bij verbouwen vinden er bijvoorbeeld zichtbare veranderingen of uitbreidingen plaats. Denk hierbij aan het plaatsen of uitbreken van een muur, het uitbreiden van de keuken of badkamer.

 

Bij renoveren van uw woning wordt de woning zo aangepast dat deze weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk aan brandveiligheid, duurzaamheid e.d.

 

Het plaatsen van nieuwe (kunststof) kozijnen, het isoleren van uw dak of het vervangen van uw vloer valt onder renovatie. Kortom is er bij renovatie dus sprake van herstellen en aanpassen naar de eisen van deze tijd.

 

Heeft u renovatie plannen ? Dan bent u bij Hima verbouw & renovatie aan het juiste adres. Bij renovatie van uw woning of bedrijfspand behouden we het bestaande karakter en zorgen wij ervoor dat uw gebouw weer voldoet aan de eisen van deze tijd.

Renovatie

gallery/badkamer
gallery/kantoor

Wij maken altijd een duidelijke offerte voor u

De gemiddelde kosten van een renovatie verschilt sterk, is afhankelijk van wat je allemaal wilt laten renoveren en welke (kwaliteit) materialen u wilt gebruiken.

 

Zo kan een renovatie tussen een paar duizend euro en een paar ton gaan kosten. 

ij maken voor u een duidelijke offerte welke we we stap voor stap met u doornemen zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent.

U heeft nog niet exact een idee

U weet dat uw woning aan renovatie toe is, maar u heeft nog niet helemaal het idee wat u ermee aan moet en welke materialen u wilt of kunt gebruiken of welke mogelijkheden er eigenlijk zijn. Wij kunnen u adviseren bij het maken van keuzes betreffende materialen en andere zaken. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn aan de hand van uw wensen. 

 

Maak gerust een afspraak en laat u informeren. Pas wanneer u een eventuele opdrachtbevestiging heeft getekend zit u ergens aan vast. Alles wat we daarvoor doen is geheel vrijblijvend. Wij komen ook in de avonduren bij u langs zodat u geen vrij hoeft te nemen.

 

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 kunt u ons bereiken op 0591 - 21 21 40 of via info@himaverbouw.nl