hima verbouw & renovatie

gallery/logo jpg klein

Parallelweg 36a     7822 GM Emmen    Tel : 0591 - 21 21 40    info@himaverbouw.nl

Hima verbouw & renovatie komt

altijd vrijblijvend bij u langs om

de situatie ter plekke op te nemen

en uw wensen door te nemen.

 

Schroom niet en bel voor een afspraak.

We willen allemaal wel een mooi en goed verzorgde woning. Maar helaas gaat dit niet vanzelf. Daar zijn onderhoud en reparaties voor nodig.

 

Achterstallig onderhoud leidt niet alleen tot een vermindering van de waarde van uw woning of bedrijfspand, het zorgt er tevens voor de onderhoudskosten per saldo toenemen.

 

Het is uiteraard goedkoper om een kozijn te laten schilderen in plaats van het kozijn te moeten vervangen omdat het verrot is.

 

Naast het onderhoud wat wij voor u kunnen uitvoeren, kunnen wij voor u ook een rapportage maken voor het benodigde onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. U heeft dan in één overzicht wat er zoal moet gebeuren en wat de mogelijke kosten zullen gaan worden.

 

Ook kunnen wij voor u een planning maken voor onderhoud zodat u doorlopend verzekerd ben van een goed onderhouden gebouw.

Onderhoud

gallery/kozijn
gallery/img_2595

Ondhoud binnen & buiten

Aan de buitenzijde van uw woning is vooral vaak behoefte aan onderhoud aan het schilderwerk, het opnieuw voegen van het metselwerk of het vervangen van de dakbedekking.

 

Echter heeft de binnenzijde van uw woning veelal ook behoefte aan onderhoud. Denk hierbij aan het repareren van een lekkende kraan, een verstopte afvoer of het vervangen van een schakelaar. Ook voor de binnenzijde kunnen wij al het onderhoud uit handen nemen.

Naast onderhoud aan uw woning verzorgt Hima verbouw & renovatie ook het onderhoud

voor uw carport, veranda, tuinhuis, steiger, overkapping etc. Ook voor de gebouwen in

uw tuin is onderhoud van belang. Wanneer u daar goed voor zorgt zult u er ook veel

langer van kunnen genieten.

 

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 kunt u ons bereiken op 0591 - 21 21 40 of via info@himaverbouw.nl

Onderhoud aan houtbouw in de tuin